1397/02/25 :تاریخ انتشار

تئاتر"پدرانه" در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به اجرا درآمد

666666666666 (2).JPGنمایش «پدرانه» که با داشتن تم مذهبی،اخلاقی و تربیتی ، به نویسندگی «آرش عباسی» به کارگردانی «سلطانعلی دریادل» از طرف گروه تئاتر تماشا دارای مجوز و پروانه فعالیت نمایشی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به سرپرستی و مدیر مسئولی سلطانعلی دریادل، در آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به روی صحنه رفت.

666666666666 (1).JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، سلطانعلی دریادل کارگردان تئاتر"پدرانه" در حاشیه اجرای این نمایش در گفت و گویی اظهار کرد:« این نمایش، زندگی خادم امام رضا (ع) را بازگومی کند؛ متوسل شدن پدر خانواده قبل از خادمی امام رضا(ع) برای نجات کودک چند ماهه ی خود، که در آخر کودک چند ماهه اش از مرگ نجات می یابد، پدر خانواده شهر و دیار خود را ترک گفته عازم مشهد مقدس میشود تا در خدمت امام رضا (ع) به عنوان خادم مشغول انجام وظیفه شود.»

وی افزود:« بازگویی زندگی پدر از زبان مادر به فرزندش و آگاهی فرزند از زندگی پدر و نجات یافتنش از مرگ با توسل به امام رضا (ع) در نهایت پسر عاشق امام رضا (ع) می شود.»

77777777777777 (2).JPG

کارگردان این نمایشنامه گفت:« این نمایش با قوت تمام با استقبال دانشجویان فهیم و هنردوست و مسئولین حاضر در سالن روبرو شد. در این نمایش آقای «ناصر پیرآقالو» نقش پدر و خادم امام رضا(ع)، خانم «سمیرانیکوند» نقش مادر همسر خادم امام رضا(ع)، خانم«الهه مرندی»نقش دختر خادم امام رضا (ع)،« رضا احمدی» نقش پسر خادم امام رضا (ع) را ایفای می کردند .عوامل پشت صحنه عبارت بودند از :خانم «مهسا نیک وند» در سمت منشی صحنه،خانم« شقایق علی نژاد» در سمت اجرای نور، آقای «دکتر محمد حسینعلیزاده» در سمت اجرای افکت نمایش و «توحید مهدوی» از عوامل پشت صحنه و آقای «رضا جلیل زاده» مجری این نمایش بودند.»

در ادامه دکتر علی رضاپورمقدم معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی گفت:«این معاونت در راستای رسالت فرهنگی برخود فرض می داند که از چنین فعالیت های هنری اصیل و پر محتوای اخلاقی، مذهبی بعنوان بازویی مهم از هنر اشاعه فرهنگ دینی حمایت کند و این مهم گاهی توسط کانون های هنرمندان این واحد دانشگاهی و بعضآ از طریق گروه های هنری شناسنامه دار و با مجوز وزارت ارشاد اسلامی صورت می گیرد.»

آمارکل: 5502020