1397/02/24 :تاریخ انتشار

آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی از 26 اردیبهشت

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 این دانشگاه از روز چهارشنبه (26 اردیبهشت) خبر داد.

635910431989123123.jpg

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه، انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، از ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 26 اردیبهشت آغاز و تا ساعت 24 روز یکشنبه 30 اردیبهشت ادامه دارد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۴۰ رشته - محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org و با وارد کردن کدملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد کردن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است) به عنوان رمز عبور، می ­توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

بنا بر اعلام روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، زمان ثبت نام دوره های بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دکتری تخصصی متعاقباً اعلام خواهد شد.

آمارکل: 5501997