1397/01/20 :تاریخ انتشار

رئیس واحد خوی: استفاده از دانش روز و توان متخصصان دانشگاهی، نقش موثری می تواند در تولید کالای با کیفیت ایرانی داشته باشد

دکتر علیرضا لطفی با اشاره به نامگذاری سال97 با عنوان حمایت از کالای ایرانی توسط مقام معظم رهبری، گفت:« استفاده از دانش روز و توان متخصصان دانشگاهی، نقش موثری می تواند در تولید کالای با کیفیت ایرانی داشته باشد.»

DSC_0131.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در نخستین جلسه شورای اداری این واحد، ضمن دستور بر خرید کالای ایرانی برای تمامی مصارف امورات این واحد ، تاکید کرد:«دانشگاه ها می توانند نقش مهمی در خصوص حمایت از کالای ایرانی نمایند.»

وی افزود:«دانشگاه ها با توجه به این که پایه گذار اصلی پیشرفت های کشور هستند در این خصوص باید بیش از پیش به ارائه دیدگاه های کاربردی تر اقدام داشته باشند.»

دکتر لطفی تصریح کرد:«شعار سال بر اساس نظرات کارشناسی شده و عالمانه بیان شده و همه ما باید در حد توان در پیاده سازی این شعار که میتواند کشور را در توسعه اقتصادی پیش ببرد،تلاش کنیم.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوی به نقش دانشگاه آزاد اسلامی و ظرفیت متخصصان این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور اشاره کرد و اظهار داشت:«تقویت اعتماد بین صنعتگران و دانشگاهیان زمینه ساز تولید کالاهایی با کیفیت ایرانی خواهد شد.»

وی در پایان سخنانش خاطر نشان کرد:«دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی و صنعتی کشور باید به دانشگاه ها اعتماد کرده و برای افزایش اقبال مردم نسبت به کالای ایرانی کیفیت آنها را بالا ببرند و این امر مستلزم استفاده از دانش روز و توان متخصصان و دانشمندان ایرانی است و همان گونه که در دست آوردهای هسته ای با وجود تمام تحریم‌ها توانستیم در سایر عرصه‌ها نیز موفقیت دور از انتظار نیست.»

در پایان این جلسه، حاضرین ساز و کار ها و برنامه های پیشنهادی خود را در راستای تحقق شعار امسال و پیشبرد اهداف دانشگاه ارائه نمودند.