1397/01/18 :تاریخ انتشار

🔹مهلت ثبت‌نام وام ویژه دکتری تمدید شد

معاون آموزشی وزیر علوم از تمدید مهلت ثبت‌نام برای دریافت وام ویژه دکتری تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۹۷ خبر داد. دکتر مجتبی شریعتی ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: فراخوان ثبت‌نام برای دریافت وام دانشجویان دکتری از مدتی قبل اعلام شده بود و بیش از  ۸۵ میلیارد تومان وام به متقاضیان تخصیص داده شد.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه پیش‌بینی کرده بودیم حدود ۱۱۰ میلیارد تومان وام به دانشجویان دکتری پراخت شود و هنوز ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت وام وجود دارد، بنابراین مدت ثبت نام در این فراخوان تا ۱۵ اردیبهشت سال ۹۷ تمدید شد و دانشجویانی که تا کنون درخواست نکرده‌اند، می‌توانند مجددا برای دریافت این وام اقدام کنند.

در حال حاضر دانشجویان دوره دکتری می‌توانند ماهیانه تا ۷۰۰ هزار تومان وام به عنوان وام ویژه دکتری استفاده کنند.