1396/12/21 :تاریخ انتشار

دومین کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی عازم مناطق عملیاتی جنوب کشورشدند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، دومین کاراون راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از 35 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی، سما و مرکز آموزشی قره ضیاالدین این واحد، با بدرقه مسئولین این دانشگاه، بسیج دانشجویی شهرستان و اولیاء دانشجویان راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند و قرار است به مدت 6 روز از یادمان های شلمچه، دهلاویه،هویزه، اروند رود و سایر یادمان های شهدا در مناطق عملیاتی جنوب کشور دیدن نمایند.

DSC_0091.JPG

در این مراسم معنوی دکتر علیرضا لطفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با بیان اینکه اردوهای راهیان نور نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان اقشار مختلف بویژه جوانان دارند، افزود:«آشنایی با رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی، بازخوانی وصیت نامه و خاطرات شهدا و چگونگی انجام عملیات های این دوران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه از اهداف اصلی اعزام کاروان های راهیان نور است.»

DSC_0103.JPG

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی با اشاره به فرمایشات و سفارشات مقام معظم رهبری که فرموده اند، همه دستگاه ها به نوبه خود به این حرکت (اردوهای راهیان نور) کمک کنند، در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با هماهنگی بسیج دانشجویی این شهرستان همه ساله در این امر معنوی پیش قدم بوده و امسال نیز نزدیک به 80 دانشجو در قالب کاروان های اردوی راهیان نور به مناطق علمیاتی اعزام نموده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه دشمن امروز از راهیان نور به وحشت افتاده، گفت:«دشمنان ما از همه تلاش و امکانات موجود علیه ارزش ها و راهیان نور استفاده می کنند تا بین نسل حاضر و فرهنگ دفاع مقدس فاصله بیندازد که موفق نخواهند شد.»