1396/12/19 :تاریخ انتشار

دکتر فرهاد رهبر در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد استان تهران: «سیاست سامانه سپاری» برای یکپارچه کردن دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار است

جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به ریاست دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور اعضا امروز در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر در این جلسه با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و امام راحل و با بیان اینکه به دنبال ایجاد راهکارهای جدید برای منابع مالی در دانشگاه آزاد اسلامی باشیم، گفت: منابع مالی دانشگاه تا به امروز درآمدهای شهریه ای بوده و باید از این پس به درآمدهای غیرشهریه ای فکر کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری آموزشهای کاربردی و تخصصی را از راه های کسب درآمد عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه نیاز کشور تکنسین و افراد ماهر و متخصص در رشته های گوناگون است، می توانیم از راه آموزش مهارتهای حرفه ای ضمن ایجاد منابع مالی، نیاز کشور را نیز برطرف کنیم.

وی بر چابک سازی ساختار سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاهی تأکید کرد و اظهار داشت: تا به امروز دانشگاه آزاد اسلامی مجمع الجزایر پراکنده بود که در تلاش هستیم یک ساختار یکپارچه در کل کشور ایجاد کنیم.

دکتر فرهاد رهبر خاطر نشان کرد: سیاست سامانه سپاری به منظور یکپارچه سازی در اداره دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه های مختلف آموزش، پژوهش، مالی و .... را در دستور کار قرار داریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این سیاست در بخش مالی اجرا شد، گفت: نتایج مثبت آن تا حدود زیادی قابل مشاهده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره اختصاص بودجه به فعالیتهای پژوهشی نیز گفت: 10 درصد از درآمد کل شهریه به پژوهش اختصاص می یابد که باید برای هزینه های پژوهشی، طرح، ایده و برنامه داشته باشید.

وی با اشاره به امکانات آزمایشگاهی و کارگاهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور اظهار داشت: این امکانات پتانسیل و ظرفیت خیلی خوبی برای فعالیتهای پژوهشی و کسب درآمد برای دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کرده است و باید قبل از خرید تجهیزات آزمایشگاهی حتماً نیازسنجی صورت گیرد.

دکتر فرهاد رهبر با بیان اینکه دانشکده های داروسازی، دندانپزشکی و پزشکی براساس مصوبه هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ادغام شدند، گفت: از ادغام این سه دانشکده یک واحد مستقل با عنوان «واحد پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران» ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است.