1396/12/19 :تاریخ انتشار

دکتر طهرانچی: باید پایان نامه ها و رساله های دانشجویان ارشد و دکتری ساماندهی و جهت دهی شوند

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: منابع مالی را به سمت فعالیتهای پژوهشی و دانش بنیان سوق دهیم و اعضای هیأت علمی را در تولید سرمایه سهیم کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران 300 هزار دانشجو دارد و واحد تهران مرکزی با 60 هزار دانشجو بزرگترین واحد دانشگاهی استان تهران است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دارای 10 هزار و 405 عضو هیأت علمی است، اظهار داشت: نسبت دانشجو به اعضای هیأت علمی 64 است.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خاطر نشان کرد: ساختار دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر شهریه است و باید با تغییر رویکردها، منابع مالی را به سمت فعالیتهای پژوهشی و دانش بنیان سوق دهیم و اعضای هیأت علمی را در تولید سرمایه سهیم کنیم.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه مؤثرترین رکن آموزش عالی در استان تهران، دانشگاه آزاد اسلامی است، تصریح کرد: تحصیل60 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و 12 هزار دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، سهم عظیمی از پژوهشگران را در اختیار این دانشگاه در استان تهران قرار داده است.

وی با تأکید بر اینکه باید پایان نامه ها و رساله های دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ساماندهی و جهت دهی شوند، گفت: طرح پژوهش یکپارچه شبکه ای ،برنامه پایش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این زمینه است.

در این جلسه بودجه پیشنهادی سال 1397 و ساختار دبیرخانه هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بررسی شد و اعضای پیشنهادی جهت عضویت در کمیسیون دایمی هیأت امنای استان تهران و اعضای کمیته نظارت بر حسن اجرای مصوبات معرفی شدند.

همچنین احکام روسای واحدهای تهران جنوب و یادگار امام پس از رأی گیری تصویب شد.