1396/11/23 :تاریخ انتشار

چاپ دوم کتاب "روش های تدریس املا، انشا و دستور زبان فارسی" منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، کتاب "روش های تدریس املا، انشا و دستور زبان فارسی" تالیف دکتر حیدر علی زارعی عضو هیات علمی واحد خوی به چاپ دوم رسید

DSC_0012.JPG

دکتر حیدرعلی زارعی مولف کتاب در گفت و گو با خبرگزاری آنا گفت:«خوشبختانه چاپ اول کتاب در سراسر کشور مورد استقبال استادان و دانشجویان قرار گرفت و در اغلب دانشگاه های کشور به عنوان منبع اصلی درس "روشهای تدریس املا و انشا" در رشته آموزش ابتدایی معرفی شد. به همین دلیل به چاپ دوم کتاب اقدام شد»

مولف کتاب افزود:«با توجه به نياز آموزش در عصر كنوني ، كه قبلاً يادگيري بصورت غير علمي بود و دانش آموز در قبال اين دو ماده درسي مطلبي از طرف آموزگار ياد نمي گرفت. حال درس " بخوانيم و بنويسيم" يادگيري اين دو درس را بصورت آموزشي به دانش آموزان انتقال مي دهد.»

عضو هیات علمی واحد خوی اظهار کرد:«در چاپ دوم اشکالات تایپی قبلی بازبینی و اصلاح شدند. مطالعه کتاب حاضر علاوه بر اساتید و دانشجویان، برای معلمان و والدینی که علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع روش های تدریس املا و انشا هستند،  بسیار مفید خواهد بود.»

گفتنی است این کتاب شامل چهار فصل بوده و در آن به مباحثی از جمله مهارت های زبان آموزی، انواع روش های تدریس، روش های انتخاب و تنظیم متن های املا، روش های تدریس املا، انشاء و نامه نگاری پرداخته شده است و همچنین در پایان کتاب پیوست های متعدد و منابع مورد استفاده برای علاقه مندان اضافه شده است.

لازم به ذکر است چاپ دوم کتاب روش های املا ، انشا و دستور زبان فارسی توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با قیمت 15000تومان چاپ و در اختیار علاقمندان این حوزه قرار گرفته است.