1396/11/21 :تاریخ انتشار

تاسیس حکومت دینی در قالب ولایت فقیه اصلی ترین دستاورد انقلاب اسلامی است

اصلي ترين دستاورد انقلاب اسلامي ايران در ميان مردم مسلمان ايران، احياء بعد جهادي دين اسلام بود كه در نهايت منجر به سيستم سازي ديني كه همان تاسيس حكومت ديني در قالب ولايت مطلقه فقيه شد.

photo_2018-02-10_15-12-20.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، دکتر علی رضاپور مقدم معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در جمع اساتید و کارکنان این دانشگاه که به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر سخنرانی می کرد، گفت:«انقلابي گري جزء ذاتيات هر حركت جهادي است كه مردم ايران در طول قريب به چهل سال از پيروزي انقلاب اسلامي اين روحيه را در خودشان نهادينه كرده اند.»

وی افزود:«يكي از دستاوردهای اصلي روحيه انقلابي مردم شريف ايران تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي بود ادامه كار اين مجموعه علمي با حفظ روحيه جهادي و انقلابي گري ميسر است، كه اين امر در يك سال گذشته با ورود يك چهره سياسي انقلابي و مكتبي بنام دكتر ولايتي به بدنه مديريتي سازمان دانشگاه آزاد اسلامي سرعت بيشتري گرفته است.»

استاد دانشگاه اظهار کرد:«در تقارن ايام دهه فجر و ايام فاطميه به نظر مي رسد اصلي ترين آموزه انقلابي گری، بصيرت ديني است كه در ظل رهبري داهيانه مقام معظم رهبري محقق خواهد شد.»

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد خوی در خصوص ویژگیهای حضرت زهرا(س) به عنوان میراث دار اصلی نبوت نبی اکرم(ص) که همان دین اسلامی است،گفت:« در حساسترین موعد تاریخ در کنار برهان قاطع برای دفاع از ولایت علی بن ابیطالب در قیامی منحصر بفرد الگویی برای تمام پیروان راستین قرآن و عترت شدند، و تشیع واقعی در پیروی از منویات و سیره معصومین علیهم السلام نمود پیدا می کند.»

دیروز : 2056