1396/11/21 :تاریخ انتشار

تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با آرمان های امام (ره) و شهدای انقلاب اسلامی

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با حضور در گلزار شهدای شهر با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام دهه مبارک فجر، رئیس، معاونان، اعضای هیات علمی و کارکنان واحد خوی با حضور در گلزار شهدای شهر خوی با قرائت فاتحه و ذکر صلوات بر همبستگی و پیوند خود با آرمان های امام راحل و شهدای گلگون کفن تاکید کردند.

دکتر علیرضا لطفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی در این مراسم معنوی با بیان اینکه امنیت و آسایش امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مدیون خون شهدا است، گفت:« زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا همانند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است  و ما باید ادامه دهنده راه و سیره شهدا در همه ابعاد باشیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی تاکید کرد:«امروزه وظیفه ماست که قدردان خون شهدا و خانواده های این لاله های سرخگون باشیم و در راستای حفظ آرمان های شهدا و ارزش های انقلاب اسلامی تلاش کنیم.»

امروز : 2067