1396/10/18 :تاریخ انتشار

با ابلاغ آیین نامه ای از سوی دکتر پورعباس صورت گرفت

📢 کاهش ساعت کار بانوان دارای شرایط خاص شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی

🔹در این بخشنامه آمده است: به استناد بند 9 دویست و سی و هفتمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه مورخ 22/9/96 و در اجرای مصوبه مورخ 2/6/95 مجلس شورای اسلامی آیین‌نامه مربوط به کاهش ساعت کار بانوان دارای شرایط خاص جهت اجرا ابلاغ می شود.

🔹براساس بندهای آیین‌نامه کاهش ساعت کار بانوان دارای شرایط خاص شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی؛ ساعات کار هفتگی آن دسته از بانوان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی اعم از رسمی قطعی، رسمی آزمایشی و قراردادی کارمعین تمام‌وقت که موظف به 44 ساعت کار در هفته بوده و دارای یکی از شرایط مندرج در آیین‌نامه هستند، در هفته 36 ساعت با دریافت حقوق و مزایای 44 ساعت تعیین می شود .

🔹شرایط بهره‌مندی از کاهش ساعت کاری شامل دارای معلولیت شدید یا مبتلا به بیماری صعب‌العلاج، دارا بودن فرزند زیر 6 سال، دارا بودن همسر یا فرزند معلول شدید و یا مبتلا به بیماری صعب‌العلاج و سرپرست خانوار است.

🔹لازم به ذکر است تعیین میزان و شدت معلولیت توسط سازمان بهزیستی، بیماران صعب‌العلاج توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، فرزند زیر 6 سال با ارائه شناسنامه معتبر و زنان سرپرست خانوار با ارائه اسناد مثبته و یا گواهی دادگاه خواهد بود.

🔹در این آیین‌نامه تاکید شده است کاهش ساعت کاری روزانه صرفاً در ابتدا و یا انتهای ساعت کاری مجاز بوده و میزان کاهش ساعت اداری مربوط به یک روز کاری است و قابل ذخیره و تجمیع نیست.