1396/10/18 :تاریخ انتشار

معاون امور مجلس خبر داد جزییات نحوه تحصیل رایگان معلولان در دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر علیرضا منادی از تحصیل رایگان معلولان در دانشگاه آزاد اسلامی براساس لایحه حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت خبر داد.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی، با تاکید بر لزوم حمایت از معلولان، گفت: خوشبختانه دولت همواره به فکر حمایت از معلولان که افرادی کارآمد و مفید برای جامعه هستند، بوده است. در همین راستا لایحه حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت را به مجلس ارائه داد.

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی این لایحه را تصویب کرده است، تصریح کرد: به محض تایید لایحه حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت در شورای نگهبان و ابلاغ آن توسط دولت، تحصیل تمامی معلولان در دانشگاه آزاد اسلامی به صورت رایگان خواهد بود.

دکتر منادی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی اعضای هیات علمی با رتبه بالای علمی فعالیت می کنند که دارای معلولیت هستند، افزود: همچنین دانشجویان دارای معلولیت در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند که با تصویب این لایحه، ادامه تحصیل آنها به صورت رایگان خواهد بود.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حمایت از این لایحه، اعلام آمادگی کردند هرگونه مساعدت از طرف دانشگاه در این زمینه صورت گیرد.

لازم به ذکر است براساس لایحه حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، افراد دارای معلولیت نیازمند واجد شرایط در سنین مختلف می توانند با معرفی سازمان از آموزش عالی رایگان در واحدهای آموزشی تابعه وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم تحقیقات و فناوری، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دیگر دستگاه های دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مراکز عالی غیردولتی از محل ردیف مربوطه در بودجه سنواتی بهره‌مند شوند.