1396/09/15 :تاریخ انتشار

براساس مصوبه کمیسیون برنامه‌ریزی آموزشی از ابتدای سال 97 کلیه دوره‌های کاردانی پیوسته قابل اجرا و برگزاری نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کمیسیون برنامه‌ریزی آموزشی معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوبات اخیر خود را برای اجرا در همه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مجری دوره‌های کاردانی ابلاغ کرد که از ابتدای سال ۱۳۹۷ اجرای آن الزامی است.

براساس این مصوبات کلیه دوره‌های کاردانی پیوسته توسط دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی منسوخ شده و قابل اجرا نخواهد بود. همچنین فقط برنامه‌های آموزشی دوره کاردانی ناپیوسته که در سامانه hes.msrt.it فعال هستند، برای دانشگاه‌ها و مؤسسات دارای مجوز قابل اجرا است.

دارندگان دیپلم هنرستان در صورت پذیرفته شدن در دوره کاردانی ناپیوسته ملزم به گذراندن دروس جبرانی در نیم‌سال اول هستند.

برای مؤسسات آموزش عالی مجری دوره کاردانی پیوسته، در صورت وجود رشته هم نام در دوره کاردانی ناپیوسته، پذیرش دانشجو در دوره ناپیوسته همان رشته بلامانع است و نیاز به اخذ مجوز جدید نیست. اما در صورتی که رشته‌ هم‌نام در دوره کاردانی ناپیوسته وجود نداشته باشد، مؤسسات پس از اخذ مجوز از شورای گسترش آموزش عالی، می‌توانند اقدام به اجرای دوره در مقطع کاردانی ناپیوسته کنند.