1396/09/14 :تاریخ انتشار

مراسم گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور حجه الاسلام و المسلمین دکتر میرزایی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی، کارکنان، استادان، اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در سالن آمفی تئاتر این واحد برگزار گردید

photo_2017-12-05_22-51-06.jpg

در این مراسم دکتر علیرضا لطفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با تبریک تقارن میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص)و امام جعفرصادق(ع) و همچنین تبریک پیروزی جبهه مقاومت و نابودی دولت خود خوانده داعش و محقق شدن وعده صادق سردار سلیمانی نماد عزت و اقتدار ملت ایرانی که با هفته بسیج مصادف شد اظهار داشت:«فرهنگ و تفکر بسیج هرجا که وارد شود موفقیت در پی دارد قدرت بسیج در جهان فراگیر شده است و می‌توان گفت بسیج فقط محدود به جغرافیای جمهوری اسلامی نیست، بلکه در همه جای دنیا بسیج به‌عنوان یک الگو و تفکر در انجام کارهای مردمی مطرح شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی افزود:«روز 16 آذر به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی در دفتر تاریخ این سرزمین به یادگار ثبت گردیده است»

وی در ادامه به بیان دلیل نامگذاری 16آذر و بنام روز دانشجو پرداخت و گفت:«در تاریخ 24 آبان 1332 اعلام شد که نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا از طرف آیزنهاور به ایران می‏ آید.تا نتایج «پیروزی سیاسی امیدبخشی را که در ایران نصیب قوای طرفدار تثبیت اوضاع و قوای آزادی شده است» را ببیند.»

photo_2017-12-05_22-45-40.jpg

دکتر لطفی اظهار نمود:«دانشجویان که همیشه چشم بینا و بصیر جوامع هستند تصمیم گرفتند که در فضای حکومت نظامی بعد از کودتای سیاه28 مرداد، هنگام ورود نیکسون، نفرت و انزجار خود را به دستگاه کودتا نشان دهند. و این درگیری ها تا روز 15 آذر ادامه داشت. صبح شانزده آذر در پی حضور سربازان و نیروهای نظامی در دانشگاه تهران و اعتراض دانشجویان به این وضعیت آنان قصد داشتند دو دانشجو را كه ظاهراً به حضور نظاميان در دانشگاه اعتراض داشتند را دستگير نمايند. دانشكده فني به هم مي ريزد و در محاصره كامل نظاميان قرار مي گيرد و به يكباره فرمان آتش صادر شده و دانشجويان در صحن طبقه اول به خون مي غلطند عده اي زخمي شده و در اين ميان سه دانشجو به نامهای هادي قندچي و بزرگ نيا و شريعت رضوي به شهادت مي رسند.»

وی تصریح نمود:«دو روز بعد از واقعه 16 آذر، نيكسون به ايران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهي كه هنوز به خون دانشجويان بي گناه رنگين بود دكتراي افتخاري حقوق دريافت كرد.»

در ادامه مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی حجه الاسلام و المسلمین دکتر میرزایی با تبریک روز دانشجو به تمامی اصحاب علم واندیشه، گفت:« روز دانشجو همواره نماد استکبار ستیزی برای ملت ایران بوده و این روز بزرگ را تبلور بینش، آگاهی و پیشگامی دانشجویان در عرصه مبارزه با استکبار و بیدادگری دانست.»

photo_2017-12-05_22-45-13.jpg

میرزایی وادی علم اندوزی و معرفت خواهی را از مشخصات دانشجوی واقعی برشمرد و اظهار کرد:«روز دانشجو روز یادآوری خاطرات شهدای دانشجویی است که فداکاریهای وی الگو و سرمشقی بایسته و شایسته برای محیطهای دانشجویی خواهد بود.»

حجت‌الاسلام میرزایی، یکی از دلایل اصلی مخالفت دولت و ملت شریف ایران را با امریکا و رژیم غاصب صهیونیستی، سیاست‌های سلطه جویانه و خصمانه آنان در ابعاد مختلف علیه ایران اسلامی دانست .

وی با بیان اینکه دانشجو نباید گرفتار ابتذال در دانشگاه شود, افزود:« ابتذال دانشجو باعث تنزل علم و پیشرفت او می گردد و همچنیین یادآور شد قشر دانشجو باید عدالت طلب باشد.»

در پایان مراسم از دانشجویان فعال فرهنگی تقدیر به عمل آمد