1396/09/13 :تاریخ انتشار

همایش داخلی شیمی دارویی با محوریت نانو حامل های دارویی در واحد خوی برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، همايش علمي يك روزه شيمي دارويي با محوريت، نانو داروها، روشهاي نوين سنتز دارو، نانو حامل هاي دارويي، پوشش هاي دارويي و ...  با حضور مسئولين دانشگاه، اساتيد و جمع كثيري از دانشجويان در سالن آمفي تئاتر دانشگاه برگزار شد.

DSC_0023.JPG

دكتر محسن رشدي معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به ارائه پيشنهاداتي جهت هر چه بهتر شدن اين حركت هاي علمي  پرداختند وي از دانشجويان رشته شیمی تشكيل انجمن علمي شيمي دارويي و مشاركت اين دانشجویان با رشته هاي علوم پزشكي در برگزاري كارگاه ها و همايش هاي علمي را خواستار شدند و همچنين پيشنهاد كردند که كارگاهها و سمينارهاي ملی و کاربردی با حضور اساتيد و پژوهشگران برجسته داخلي در واحد برگزار شود.

DSC_011021.JPG

دبیر علمی این همایش در آغاز این مراسم گفت:« از مجموع 30 مقاله علمي ارسالي به دبيرخانه دانشگاه توسط دانشجويان شيمي دارويي واحد 10 مقاله علمي بصورت سخنراني و 12 مقاله بصورت پوستر پذيرفته شدند، كه در روز همايش ارائه گرديدند»

دکتر امین خانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خوی و دبیر علمی این همایش اظهار کردند:«برگزاری این همایش را عاملي براي ايجاد شور و شوق در بين دانشجويان بيان كردند.و اين همايش داخلي را زمينه ساز برگزاري همايش ملي در آينده نزديك در اين واحد دانشگاهي عنوان كرد.»

در ادامه اين همايش خانم دكتر طیبه موسي نژاد  عضو هيات علمي واحد خوی به سخنراني با عنوان«نانو الياف پليمري درپزشكي و صنايع دارويي » پرداخته و در زمینه سنتز انواع نانو الیاف ها، مهندسی بافت، رهایش دارو و انتقال ژن، پوشش زخم، پروتزهای پزشکی و حسگرهای زیستی مطالبی را ارئه نمودند.»

DSC_0015.JPG

در خاتمه این مراسم دكتررحیم اسم خاني مدیرگروه رشته شیمی و  دبير اجرايي همايش با قدرداني از مسئولين دانشگاه و برگزاركنندگان همايش و حمايت حوزه پژوهشي از چنين همايش هايي تصریح کرد، همایش فوق در راستای تعامل علمی اساتید و دانشجویان این حوزه و آشنا سازی دانشجویان رشته شیمی با حوزه فن آوری نانو داروها بوده است.

در پايان مراسم از دو مقاله برتر در بخش سخنراني و يك مقاله برتر در بخش پوستر با اهداء جوايزي تجليل بعمل آمد.