1396/09/08 :تاریخ انتشار

اولین همایش داخلی شیمی دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار می گردد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، دکتر رحیم اسم خانی عضو هیات علمی گروه شیمی و مدیر گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با اعلام خبر فوق، اظهار کرد:« در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و به منظور فراهم نمودن زمینه مناسب جهت ارائه آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی و صنعتی دانشجویان،اساتید و فرهیختگان این حوزه در زمینه های نانو حامل های دارویی ،نانو تکنولوژی دارویی ،فتو شیمی ، شیمی محاسباتی و شبیه سازی مولکولی و روش های سنتزی جدید در شیمی دارویی و...دوازدهم آذرماه سال جاری اولین همایش داخلی شیمی دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار می گردد.»

photo_2017-11-29_08-28-07.jpg

وی ضمن دعوت از دانشجویان و اساتید و محققان در این حوزه جهت شرکت  در این همایش افزود:«شیمی دارویی نام شاخه ای از دانش بنیادی شیمی بوده که به بررسی و استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف درمان در سیستم های زیستی می پردازد.»

عضو هیات علمی گروه شیمی و مدیر گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی تصریح نمود:« فارغ التحصيلان در این رشته توانایی انجام فعالیتهای آموزشی -پژوهشی و خدماتی زمینه سنتز مواد اولیه دارویی ،طراحی دارو و کنترل دارو و تعیین ساختار و سنتز مواد موثر گیاهی و مواد جداشده از میکرو ارگانیسم ها را خواهند داشت.»