1396/08/23 :تاریخ انتشار

جزییات و شرایط معرفی دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر علیرضا صامت مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای دومین سال متوالی، دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی از 7 گروه مختلف علوم پایه، فنی مهندسی، پزشکی، علوم انسانی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب و همزمان با مراسم روز 16 آذر با حضور رئیس هیات موسس و امنا و رئیس دانشگاه مورد تقدیر قرار می گیرند.

وی افزود: دانشجویان نمونه از گروه های آموزشی و در مقاطع گوناگون با توجه به کسب بالاترین امتیاز و بالاترین رتبه براساس آیین نامه و الحاقیه مربوطه؛ انتخاب می شوند.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره شرایط شرکت کنندگان برای انتخاب دانشجوی نمونه گفت: گذراندن آزمون جامع و داشتن مدرک زبان(EPT )ویا هریک از آزمونهای استاندارد زبان انگلیسی برای شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه، در مقطع دکتری تخصصی (PHD) الزامی است.

وی افزود: برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل 5/0 در همان مقطع تحصیلی الزامی است.

دکتر صامت خاطر نشان کرد: دانشجویان مقطع دکتری تخصصی( پژوهش محور) نیز می توانند در جشنواره دانشجوی نمونه شرکت کنند .شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل 5/0 در همان مقطع تحصیلی الزامی است.

دکتر صامت با بیان اینکه کسب حداقل معدل 16 در مقطع تحصیلی پیشین، برای دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و تمام گروههای آموزشی الزامی است، افزود: در قسمت امتیازدهی پژوهشی، چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی، مجلات علمی پژوهشی وعلمی وترویجی، ارائه مقاله درهمایش ها وکنفرانس های داخلی و بین المللی، مجری یا همکاری در انجام طرح های تحقیقاتی، تألیف، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع، ابداع و نوآوری، تجاری سازی ایده در مقطع کنونی و تاسه سال قبل از مقطع تحصیلی کنونی نیر در امتیازدهی مورد بررسی قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه از مقالات ارائه شده و پذیرفته شده در کنفرانس ها، مجامع علمی و بین المللی از هر دانشجو صرفا یک مقاله قابل ارائه، بررسی و امتیازدهی است، افزود: هرگونه نوآوری، عضویت در انجمن های علمی -دانشجویی، عضویت در شرکت دانش بنیان دانشگاهی، کسب مقام در مسابقات علمی کشوری و بین المللی که با عنوان دانشگاه آزاد اسلامی در آنها شرکت شده است، فقط در حین تحصیل درمقطع کنونی مورد قبول است.

دکتر صامت خاطر نشان کرد: در قسمت شئونات دانشجویی؛ تقید به انجام فرائض دینی، تقید به ضوابط و مقررات دانشجویی، تقید به مکارم اخلاقی و حسن شهرت، رفتار پسندیده ودرشان دانشجو و دانشگاه با اساتید، همکلاسی ها ومسئولان دانشگاه اصل است.

دیروز : 1934