1396/08/17 :تاریخ انتشار

مراسم گرامیداشت اربعین حسینی و بزرگداشت شهدای هنگ مرزی در دانشکده سما واحد خوی برگزار شد

در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی و تقارن این ایام با اولین هفته شهدای هنگ مرزی چالدران استان آذربایجان غربی، مراسم قرائت زیارت عاشورا و عزاداری در دانشکده فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار شد

DSC_0010.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی و بزرگداشت شهدای هنگ مرزی چالدران، مراسم قرائت زیارت عاشورا با حضور ریاست، اساتید، کارکنان، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی وسما واحد خوی و همچنین جمعی از فرماندهان و پرسنل هنگ مرزی خوی درسالن اجتماعات دانشکده فنی و حرفه ای سمای این شهرستان برگزار شد.

DSC_0027.JPG

حجت الاسلام و المسلمین سیدرضایی استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم با بیان این که اربعین حسینی بیانگر یاد و خاطره شهدای قیام حسینی در روز عاشورا است، اذعان نمود:« اربعین امام حسین(ع)، نمایانگر دلاوری و از خودگذشتگی کسانی است که برای حفظ و پادیداری دین اسلام و حکم قرآن، از تمامی داشته های خویش گذشتند و تنها آزادی و آزادی خواهی را سرلوحه ی زندگی خویش قرار دادند.»

DSC_0024.JPG

این استاد حوزه اظهار داشت:« امروز وظیفه ما تلاش در جهت معرفت و آشنایی با پیام های امام حسین (ع) و آرمان های وی می باشد تا در عصر حاضر با وجود دشمنی های آشکار و پنهان دشمنان اسلام و قرآن بتوانیم وظیفه خود را در پیروی از رهبری و اسلام و قرآن و پیاده کردن پیام های توحیدی و انقلاب اسلامی انجام دهیم.»

DSC_0006.JPG

در ادامه این مراسم معنوی یکی از فرماندهان هنگ مرزی این شهرستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اخیر این یگان و با اشاره به رشادت ها و گمنامی مرزداران غیور کشور گفت:« نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از ولایتمدارترین مجموعه های نظام، با تمام قوا و قدرت در راستای امنیت و آسایش شهروندان و نیز دفاع و پشتیبانی از مرهای کشور طبق وظایف و ماموریت های ذاتی خود تلاش می کند و خادم خدمتگزار مردم و دفاع از کیان کشور است.»

DSC_0004.JPG

وی با بیان این که مرزداران و نیروهای مرزبانی به عنوان چشمان بیدارنظام اسلامی، ناموس داران کشور هستند، افزود:«تعامل و همکاری مرزنشینان با تیروی های مرزبانی به تقویت امنیت و ثبات در مرزهای منطقه به خصوص مرزهای استان آذربایجان غربی کمک زیادی می کند.»

DSC_0034.JPG

دیروز : 1934