1396/06/19 :تاریخ انتشار

تذکر به اساتید دارای رکود علمی در دانشگاه آزاد

معاون آموزشی دانشگاه آزاد گفت: طبق بررسی های صورت گرفته اعضای هیات علمی دارای رکود علمی این دانشگاه شناسایی شدند و به آنها تذکر داده شده است.

photo_2017-09-10_14-46-52.jpg

علیرضا رهایی :

آیین نامه ای تحت عنوان تشویق و رکود چند سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی مصوب و ابلاغ شده بود اما به صورت کامل اجرایی نشده بود.

▪ در سال جاری فرصتی پیش آمد و ارزیابی بر روی این آیین نامه صورت گرفت تا براین اساس معیارهای مربوط به موفقیت، تشویق و رکود اعضای هیات علمی نیز مجدد بررسی شود.

در سال جاری این آیین نامه در یک نمونه گیری بر روی ۲۰ هزار عضو هیات علمی دانشگاه پیاده سازی شد و تعدادی از اعضای هیات علمی مشمول این آیین قرار گرفتند.

بیش از هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه مشمول موضوع رکود علمی قرار گرفتند بنابراین به همه افرادی که مشمول رکود علمی قرار می گرفتند اطلاع رسانی شد.

برنامه داریم اعضای هیات علمی دانشگاه را به صورت ترمی و سالی ارزیابی کنیم.تا براین اساس در پایان هر ترم یا یک سال کارنامه عملکرد برای اعضای هیات علمی تدوین شود.

به دنبال راه اندازی یک پرتال یکپارچه هستیم تا براساس آن سامانه جامع نظارت و ارزیابی انجام شود.

در صورتی که موضوع رکود علمی اعضای هیات علمی افراد در مراکز دانشگاهی ادامه یابد روند فعالیت وی با مشکل مواجه خواهد شد مگر اینکه این فرد فعالیت خود را اصلاح کند.