1396/06/19 :تاریخ انتشار

ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۱ شهریور

ثبت نام پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۱ شهریورماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی برای اطلاع از جزئیات ثبت نام در این دوره ها، می توانند به پایگاه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.sanjesh.iau.ac.ir مراجعه کنند.

عدم مراجعه پذیرفته شدگان در روز و ساعت مقرر، به منزله انصراف از ثبت نام تلقی شده و هیچ گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

گفتنی است پذیرفته شدگان واحدهای علوم و تحقیقات، تهران مرکزی، تهران جنوب، تهران شمال، پزشکی تهران، الکترونیکی، سنندج، نجف آباد، تبریز، کرج، قم، قزوین، پرند، بروجرد، شیراز و اراک نیز برای اطلاع از چگونگی و زمان ثبت نام به آدرس سایت واحد محل قبولی مراجعه کنند.