1396/06/16 :تاریخ انتشار

در جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛ انتصاب معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی/ادغام معاونت ورزش در معاونت دانشجویی فرهنگی

دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هیات رییسه دانشگاه که صبح امروز با حضور اعضا برگزار شد، از ادغام معاونت های این دانشگاه و انتصاب و معرفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی ضمن تبریک به مناسبت اعیاد قربان و غدیر و میلاد حضرت امام علی النقی الهادی(ع) با اشاره به مصوبه هیات امنا مرکزی دانشگاه در خصوص چابک سازی و کوچک سازی ساختار سازمان مرکزی دانشگاه، گفت: معاونت توسعه مدیریت و منابع که در ذیل آن امور عمومی و پشتیبانی، امور اداری، امور عمرانی، امور برنامه و بودجه، امور توانمندسازی و امور تشکیلات و تعالی سازمانی وجود دارد جایگزین معاونت های اداری-مالی، عمران و برنامه ریزی شده است.

ادغام معاونت ورزش در معاونت دانشجویی فرهنگی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین معاونت ورزش در معاونت دانشجویی فرهنگی تجمیع شده و امور تربیت بدنی دانشگاه در حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی اداره می شود.

تجمیع امور هماهنگی استان ها و هیات های امنای استانی با مرکز حوزه ریاست

وی ادامه داد: امور هماهنگی استان ها و هیات های امنای استانی نیز با مرکز حوزه ریاست تجمیع شده است.

دکتر رهبر در ادامه این جلسه ضمن تشکر و تکریم معاونت های قبلی دانشگاه از زحمات آنان تقدیر کرد و دکتر عبدالرسول پورعباس را به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه معرفی کرد.

مسئولیت واحد علوم و تحقیقات بر عهده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد

همچنین در این جلسه به منظور هم افزایی مدیریتی و طبق سابقه مدیریت های قبلی در دانشگاه از زحمات دکتر عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات تقدیر و تشکر شد و رئیس دانشگاه همزمان مسئولیت واحد علوم و تحقیقات را بر عهده خواهد داشت.

دکتر رهبر در دیدار با اعضای تیم های شمشیربازی دانشگاه آزاد اسلامی:

سرمایه گذاری در ورزش یکی از مطمئن ترین راه ها در خلق ارزش افزوده و تامین منابع ملی است/ جوان هایی که نسبت به فرهنگ، مردم و ملت خود تعصب دارند باید تکثیر شوند

دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با تیم های شمشیربازی( بانوان و آقایان) دانشگاه آزاد اسلامی اعزامی به مسابقات جام باشگاهی آسیا دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رهبر در این دیدار ضمن گرامیداشت اعیاد قربان، غدیرخم و میلاد حضرت امام علی النقی الهادی(ع) گفت: بسیار خرسندم که امروز در جمع با صفا و پرانرژی ورزشکارانی مانند شما قرار گرفته ام و امیدوارم خداوند به برکت این ایام مبارک به کارتان خیر بدهد تا شما بتوانید به عنوان سفیران جمهوری اسلامی و نمایندگان جامعه ورزشی کشور در مسابقات جهانی حضور پیدا کرده و مقام های برتر را کسب کنید.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به اعضای تیم شمشیربازی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: موفقیت های شما حاکی از توان فردی و گروهی شما دارد علاوه بر این باید از افرادی که به عنوان مربی و سرمربی نیز تیم های شما را حمایت می کنند قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه قهرمان اگر در صحنه بازی و مسابقه تمام انرژی خود را نگذارد، پیروز میدان نمی شود، افزود: امیدوارم روزی فرا برسد که تعداد قهرمانان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی از 400 نفر به بیش از 400 هزار نفر برسد.

شایسته تر از دکتر دادگان، فردی برای مدیریت ورزش کشور وجود ندارد

وی با اشاره به مدیریت توانمند دکتر محمد دادگان معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر مدیریت عالی ایشان نبود قطعا چنین توفیقاتی درعرصه ورزش دانشگاه آزاد اسلامی حاصل نمی شد. باور دارم که شایسته تر از دکتر دادگان، فردی برای مدیریت ورزش کشور وجود ندارد.

دکتر رهبر افزود: دکتر دادگان از زمانی که مسئولیت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی را پذیرفته اند، باعث ارتقای جایگاه تیم های این دانشگاه در سطح ملی و بین المللی شده اند به طوریکه امروز از 20 تیم دانشگاه آزاد اسلامی، 11 تیم عنوان قهرمانی در لیگ های کشوری را از آن خود کرده اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه گذاری در حوزه ورزش را یکی از مطمئن ترین راه ها در خلق ارزش افزوده و تامین منابع ملی دانست و افزود: مسئولان ورزش کشور متاسفانه بنا به دلایلی از سرمایه گذاری در این حوزه غافل شده اند. سرمایه گذاری در این حوزه ارزش افزوده بسیاری به همراه دارد که کشور می تواند از آن بهره مند شود.

وی وجود نیروی انسانی متخصص و کارآمد را از سرمایه های اصلی هر جامعه برشمرد و افزود: یکی از دلایلی که امروز عامل محدود کننده پیشرفت بسیاری از کشورهای دنیا شده است، کمبود و یا نبود نیروی انسانی است.

دکتر رهبر خطاب به اعضای تیم شمشیربازی گفت: کسب مقام های نخست در مسابقات توسط شما فقط پیروزی در مسابقات ورزشی به شمار نمی رود، بلکه به عنوان یک عامل برد و تاثیر گذار در مناسبات دیپلماتیک ایران با سایر کشورها نیز می تواند محسوب شود و سفیران ایران باید از این موفقیت ها برای ارتقا و تثبیت جایگاه ایران بهره برداری کنند.

وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تیم شمشیر بازی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات آسیا گفت: جوان هایی که نسبت به فرهنگ، مردم و ملت خود تعصب دارند باید تکثیر شوند.

همچنین دکتر دادگان معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه، به ارائه گزارشی از وضعیت تیم های این دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در 20رشته ورزشی به صورت حرفه ای شرکت می کند و در 11 رشته در لیگ های کشور عنوان قهرمانی را کسب کرده است. همچنین تا کنون این تیم ها موفق به دریافت 17 مدال در المپیادهای جهانی دانشجویی شده اند.

وی افزود: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از 423 نفر ورزشکار حرفه ای و ملی حمایت می کند که بیش از 85 درصد از این افراد از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

دکتر دادگان با بیان اینکه 5 تیم دانشگاه آزاد اسلامی امسال موفق به دریافت سهیمه حضور در مسابقات آسیایی شده اند، افزود: تیم های واترپلو، کاراته، تکواندو، شمشیر بازی و بسکتبال از جمله این تیم ها هستند.

وی خطاب به اعضای تیم شمشیربازی گفت: از شما به عنوان نمایندگان ایران خواهش می کنم مسائل انضباطی و اخلاقی را مانند سال های گذشته کاملا رعایت کنید.

در ابتدای این جلسه نیز علی یعقوبیان سرمربی تیم شمشیربازی آقایان و کیانا باقر زاده به نمایندگی از تیم بانوان ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی به خاطر حمایت از ورزشکاران به بیان مسائل سایر اعضای تیم پرداختند.

دیروز : 1934