1396/03/28 :تاریخ انتشار

دکتر نوریان خبر داد: گسترش پژوهش‌های بنیادی حوزه علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بر گسترش نظریه‌پردازی در حوزه‌های مختلف دینی، فرهنگی و اجتماعی در این دانشگاه تاکید کرد و از برنامه‌‌ریزی برای انجام پژوهش‌های بنیادی در حوزه علوم انسانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و به نقل از فارس، دکتر علی‌محمد نوریان به برنامه‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریتی جدید برای تعمیق مطالعات و پژوهش‌های علمی در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: در گسترش و تعمیق مطالعات در حوزه علوم انسانی تاکید داریم و برای این موضوع برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌ایم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی‌های این حوزه باید در دانشگاه آزاد اسلامی به پژوهش‌های بنیادی در زمینه علوم انسانی بپردازیم. زیرا علوم انسانی یکی از مسائل مهم و دارای اولویت در کشور است.

او افزود: همچنین گسترش نظریه‌پردازی در حوزه‌های مختلف دینی، فرهنگی و اجتماعی مدنظر دانشگاه ‌آزاد اسلامی است»

نوریان به برنامه‌ریزی‌های مدون برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی نیز اشاره کرد و گفت: از ابتکارات عملی در این حوزه می‌توان به تشویق اعضای هیات علمی بر نگارش کتاب، مقاله و انجام طر‌ح‌های تحقیقاتی اشاره کرد.