1396/03/24 :تاریخ انتشار

از سوی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خوی کتاب تحلیل عملکردی معماری ایرانی به چاپ رسید

به گزارش روابط عمومی واحد خوی،کتاب«تحلیل عملکردی معماری ایرانی» نوشته مهندس الیاس فلکی تبریزی عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به چاپ رسید

photo_2017-06-14_10-34-25.jpg

مولف کتاب بیان کرد:« در پی نیاز دانشجویان کارشناسی معماری این کتاب بعنوان کتاب منبع درسی برای درس معماری اسلامی ۲نگاشته شد.»

وی افزود:«مدرسین این درس مجبور به معرفی چندین کتاب برای ارجاع دانشجویان بودند، بخاطر اینکه تمام عملکردها (مسجد ، مدرسه....) و توضیحات مقاله مدار اساتید در این کتب یکجا جمع نبود،لذا در این کتاب تاجایی که امکان داشته مطالب مفید و اساسی هر نوع بنای معماری همراه با تصویر و نقشه و گراوور در کنار مطالب در بیست فصل بصورتی هنرمندانه درکنار هم قرار گرفته و از اطاله کلام و متنهای سنگین پرهیز شده است.»

عضو هیات علمی واحد خوی گفت:« واژه های نامانوس با خواننده عادی کتب درسی معماری جز در مواردی که توضیح داده شده بکار نرفته است تا دانشجو با انگیزه بیشتر وارد بحث معماری ایرانی و مباحث عمیق تر آن گردد.نمونه های مطرح شده مهمترین آنها در مبحث مربوطه بوده و مباحث جدیدی همچون خانقاه ، آتشکده، معبد، کلیسا ، کنیسه، قنات و کبوترخانه نیز تحلیل را تکمیل تر نموده اند.»

مهندس فلکی تصریح نمود:«کتاب تحلیل عملکردی معماری ایرانی به عنوان منبع تحقیق برای پژوهشگران و اساتید و دانشجویان معماری دارای اهمیت بوده و به جامعه معماری کشور اهدا شده است.»

گفتنی است، این کتاب در 20 فصل، 264 صفحه، شمارگان 1000 نسخه و با قیمت 15000 تومان به بازار نشر عرضه شده است.