1398/03/09 :تاریخ انتشار

دعوت به حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس

قدس2.jpg

بسم الله الرحمن الرحیم

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، روز جهانی قدس و میراث ماندگار خمینی کبیر و حاصل حزم و دوراندیشی آن پیر فرزانه در احیاء و تثبیت آرمان اسلامی فلسطین و دفاع از مردم ستم دیده آن است. این روز بزرگ، مظهر همبستگی و تجلی وحدت و ایستادگی امت اسلامی در مقابل نظام سلطه جهانی و جبهه استکبار و روز ابراز انزجار از نظام خدعه و نیرنگ، اسرائیل غاصب و حرکت به سوی تحقق وعده الهی است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در آستانه این روز بزرگ اعلام می دارد همگام با ملت غیور ایران و همراه با دانشگاهیان و دانشجویان با ایمان و آزاده در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس شرکت خواهند کرد تا بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و پیروی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حمایت خود را از جبهه مقاومت فلسطین برای رهایی قدس شریف از چنگال زورگویان به گوش جهانیان برساند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

دیروز : 2085