1398/03/02 :تاریخ انتشار

ساعت کاری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در لیالی قدر اعلام شد

ساعت کاری کارکنان دانشگاه آزاد مانند کارکنان سازمان‌های دولتی در روزهای شنبه و چهارشنبه هفته آینده همزمان با ۱۹ و ۲۳ رمضان با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، براساس بخشنامه ساعت کاری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی در ماه مبارک رمضان، هرگونه تصمیم‌گیری احتمالی هیئت دولت درباره تغییر ساعت کاری در ایام مصادف با لیالی قدر، در دانشگاه آزاد اسلامی نیز ملاک عمل قرار گرفته و قابل اجراست.

بنابراین براساس مصوبه دولت که ساعت کاری سازمان‌های دولتی در روزهای شنبه و چهارشنبه هفته آینده همزمان با ۱۹ و ۲۳ رمضان با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود؛ ساعات کاری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این روزها با دو ساعت تأخیر آغاز خواهد شد.

لازم به ذکر است دانشجویان برای آگاهی از تغییرات در ساعات برگزاری کلاس‌ها می‌بایست با واحد آموزشی خود تماس بگیرند.