1395/10/20 :تاریخ انتشار

پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به مناسبت در گذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در پیامی درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، متن پیام "دکتر علیرضا لطفی رئیس واحد خوی" در این باره به شرح زیر است:

photo_2017-01-09_00-20-04.jpg5555.jpg

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انّا لله و انّا الیه راجعون

ارتحال یار دیرین انقلاب اسلامی، همراه حضرت امام راحل(ره)، همسنگر مقام معظم رهبری و مجاهد نستوه، بنیان‌گذار مدبر دانشگاه آزاد اسلامی، حضرت آیت‌الله هاشمي رفسنجاني را محضر ملت شریف ایران، مقام معظم رهبری و تمامی جامعه دانشگاهی، بویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی  و بیت مکرم آن حضرت، ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، هیات موسس و امنا دانشگاه  که در سوگ پدر معنوی خود نشسته اند تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند سبحان برای آن عالم ربانی علو درجات ، رحمت و غفران واسعه الهي را مسألت می نمائیم.

دکتر علیرضا لطفی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی