1400/01/09 :تاریخ انتشار

🌺🌺🌺🌺به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خوی، دکتر علی باقرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی در پیامی، میلاد منجی عالم بشریت، حضرت مهدی (عج) و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را تبریک گفت.

نیمه شعبان.jpg

🌺🌺🌺🌺به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خوی، دکتر علی باقرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خویدر پیامی، میلاد منجی عالم بشریت، حضرت مهدی (عج) و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

«نیمه شعبان به برکت میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) یکی از پر برکت ترین اعیاد مسلمانان و فرصت معنویِ ارزشمندی برای ارتباط با معبود در کسب برکات الهی است و نام‌گذاری روز میلاد حضرت مهدی(عج) به عنوان روز سربازان گمنام، بیان‌گر نقش و جایگاه ویژه و تأثیرگذار وزارت اطلاعات در حفاظت از ارزش‌های اسلامی و منافع ملی در برابر دشمنان قسم خورده انقلاب است.

در تمامی دورانهای تاریخی و در عصر حاضر، امنیت به عنوان یکی از ارکان اساسی زندگی فردی و اجتماعی از اهمیت والایی برخوردار بوده است و توسعه و پیشرفت جامعه، رابطه مستقیمی با امنیت آن جامعه دارد. هر چقدر افراد یک جامعه احساس امنیت داشته باشند به همان میزان، زمینه های رشد و خلاقیت و شکوفایی در ابعاد مختلف جامعه افزایش خواهد یافت که یکی از مهمترین جنبه های اجتماعی؛ فرهنگ به عنوان زیربنای توسعه در آن جامعه است و توسعه فرهنگی و رشد استعدادهای علمی، فرهنگی و هنری با امنیت جامعه، معنا و مفهوم پیدا میکند. الحمدالله در عصر حاضر نیز به برکت انقلاب اسلامی، بیش از هر زمانی، امنیت در ایران اسلامی مورد توجه قرار گرفته است و صیانت از منافع ملی و ارزش های نظام اسلامی، حفظ انسجام، مبارزه با تروریسم و تامین امنیت ملت شریف ایران اسلامی در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و... مهمترین خدمت سربازان گمنام امام زمان (عج ا... تعالی فرجه الشریف) بوده است.

در اهمیت این موضوع همین بس، که مقام معظم رهبری فرموده اند: «وزارت اطلاعات مظلوم است، اما در اوج مظلومیت اقتدار دارد. در اقتدار وزارت اطلاعات همین بس که هنوز سازمان های بزرگ جاسوسی دنیا در کف عملیات های اطلاعاتی-امنیتی آن مانده اند و انگشت حیرت به دهان گرفته اند».

اینجانب فرا رسیدن عید بزرگ نیمه شعبان، میلاد منجی عالم بشریت، حضرت ولیعصر(عج)  و هفته بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج ا... تعالی فرجه الشریف)را به محضر مبارک مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ملت بزرگ ایران و بر عاشقان اهل بیت(ع) و بر تمام شیعیان جهان وجمیع منتظرانش تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر علی باقرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی