1400/01/06 :تاریخ انتشار

🌺🌺🌺🌺پیام دکتر علی باقرزاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی خوی به مناسبت نام گذاری سال تولید، مانع زدایی و پشتیبانی ها توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی.

دکترباقرزاده.jpeg

🌺🌺🌺🌺 بی شک تولید یکی از ارکان اساسی اقتصاد هر کشوری است. بی تردید امروز کشور نیازمند افزایش تولید از ناحیه تقویت بهره وری، کارایی، ارتقای علم و دانش است. سال پیش رو که توسط مقام معظم رهبری به سال تولید، مانع زدایی و پشتیبانی ها نام گذاری گردیده است، مبین اهمیت نگاه حضرت آقا به استراتژیک ترین مساله اقتصاد کلان کشور است. مساله ای که دشمنان نظام از ناحیه ضربه زدن به چارچوب آن در تلاش برای نابودی نظام اقتصادی کشور هستند. به هر حال موضوعیتی بنام تحریم گویای این واقعیت در سال های است. به نظر می رسد در این راستا دانشگاهیان هم وظایفی دارند. شاید بتوان مهم ترین کارکرد دانشگاه در این مقطع از زمان را کاربردی سازی علوم و قرار دادن آن در خدمت بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات دانست. پشتیبانی تولید و رفع موانع آن از مهم ترین دغدغه های اقتصاد کشور در این دهه خواهد بود به شکلی که باید میزان تشکیل سرمایه در این زمان مثبت شود. بعلاوه حجم تحقیقات از تولید ناخالص ملی باید به بیش از سه درصد در سال ارتقا یابد. امید است در این سال همه دانشگاهیان و مراکز تحقیقاتی به کار بست اقتصاد دانش بنیان پرداخته و با کمک گرفتن از حمایت های دولت و سیاستگذاران بتوانند در ارتقا اشتغال و مهار تورم کمک جدی به کشور نمایند.

دکتر علی باقرزاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی خوی و

دانشیار علوم اقتصادی