1399/12/30 :تاریخ انتشار

🌺🌺🌺پیام تبریک دکتر علی باقرزاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی خوی به مناسبت سال نو

باقرزاده.jpg

🌺🌺🌺پیام تبریک دکتر علی باقرزاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی خوی به مناسبت سال نو :

<<یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال >>

همکاران گرامی و دانشجویان ارجمند :

باسلام و احترام؛

سالی که گذشت در کنار و همپای شما در شرایطی سپری شد که رخداد همه‌گیری کووید ۱۹ پیوسته بر آن بود تا آثار ناخوشایند خود را در عرصه علم و دانش بر جای گذارد .

اما در سایه همبستگی و پیوستگی همکاران محترم دانشگاهی و دانشجویان گرامی  و به یاری پروردگار متعال، با تلاش‌های ارزشمند و گران‌سنگ آنان، نتوانست بر حسن جریان امور و تعالی برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه خدشه‌ای وارد سازد و این خود نبود مگر تعلق‌خاطر یکایک شما بزرگواران به رشد و تعالی این دانشگاه در به ثمر رساندن اهداف والای آموزش عالی.

اینجانب عید نوروز و آغاز سال ۱۴۰۰ را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلب دلها و بصیرتها را نوید می دهد به همه دانشگاهیان اعم از دانشجویان گرامی، اساتید و کارکنان معزز که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می نمایید، تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال آرزومندم که سال ۱۴۰۰، سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همگان باشد. امیدوارم در سال جدید، با انسجام کاری بیشتر و همدلی و همفکری و هم افزائی، سالی پربرکت برای جامعه دانشگاهی باشد.

دکتر علی باقرزاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی خوی

دیروز : 1917