1399/11/28 :تاریخ انتشار

1.jpeg

حجه الاسلام و المسلمین رحیم محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه در سالروز شهادت امام هادی(ع) و ماه رجب در جمع نمازگزاران واحد به جایگاه و عظمت ماه رجب اشاره کرد گفت: ماه رجب یکی از پرفضیلت ترین ماههای سال است به طوری که پروردگار متعال این ماه را در میان بهترین ماهها معرفی کرده است. استجابت دعا در این ماه با ذکر و نمازهای خاص ممکن می شود.ماه رجب ، ماه ولایت و امامت، ماهی است که رحمت گسترده الهی بر بندگانش جاری می شود.

حجه الاسلام و المسلمین محمدی به فرمایش پیامبر اکرم (ص) که در این مورد می فرماید:ماه رجب و ماه شعبان دو ماه من هستند و ماه رمضان ماه امتم. آگاه باشید، هر که یک روز از ماه رجب را با ایمان و اخلاص روزه بگیرد، مستوجب رضوان بزرگ الهی می شود و روزه اش در آن روز بی گمان خشم خداوند را فرو می نشاند و دری از درهای دوزخ را بر روی خویش می بندد

مدیر فرهنگی دانشگاه به دوران زندگانی امام هادی(ع)پرداخت و گفت:در دوران امام هادی(ع)شش خلیفه یکی پس از دیگری از بین رفتند که در نهایت منجر به نابودی بنی عباس گردید و باعث گردید شیعیان روز به روز گسترده تر و قویتر گردند.

امام جماعت واحد در مورد زندگانی امام هادی(ع) گفت:امام هادی(ع)وقتی که به سامرا تبعید کردند ایشان در سامرا مورد توجه عده زیادی از شیعیان قرار گرفت و از طریق شیعیان ،شبکه های شیعی را در مناطق مختلف دنیا به راه انداختند و امروزه اسلام ، معارف اسلام وقرآن نتیجه مجاهدتهای ائمه معصومین(ع) است و اگر بعد از رحلت نبی اکرم(ص) و بعد از گذشت1400سال می بینیم بیداری اسلامی بوجود می آید و معارف اسلام در دنیا پخش میشود و مردم تشنه اسلام و معارف قرآنی هستند و شاهد احکام و معارف اسلامی هستیم اینها کار طبیعی نیستند در حالی که کار غیر طبیعی بود که ائمه در زیر شمشیر تیز خلفای بنی امیه و بنی عباس آن زحمات را کشیدند و اسلام و تشیع زنده مانده اند.