1399/11/22 :تاریخ انتشار

باقر3.jpeg
دکتر علی باقرزاده، رئیس دانشگاه ازاد اسلامی خوی در مراسمی به مناسبت دهه مبارک فجر در بین نمازگزاران دانشگاه به سخنان حضرت امام (ره) اشاره کرد که می فرمود: "انقلاب اسلامی در حوزه اقتصاد به سیطره نظام سرمایه داری غربی و بیگانگان که نتیجه اش از بین رفتن انرژی ها، نیروهای مولد و سرمایه های اقتصادی ایران بود، خاتمه داد."

وی در ادامه به افزایش چند برابری بهای نفت در سال ۵۲ اشاره و خاطر نشان کرد: در آن سال از مهمترین تحولی که در اقتصاد ایران اتفاق افتاد افزایش چهار برابری قیمت نفت بود که تصور رژیم منحوس پهلوی بر این بود که افزایش بهای نفت می تواند اقتصاد ایران را نجات داده و موجب ساکت شدن انقلاب مردم ایران شود که خیالی باطل بود.

استاد اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه افزود: آنچه زمینه های اقتصادی سقوط رژیم پهلوی و پیروزی انقلاب اسلامی را به وجود آورد، رشد اقتصادی ناهمگون همراه با فاصله عظیم طبقاتی، عدم اجتماع نخبگان و جامعه در خصوص الگوی توسعه و مداخله بیش از حد رژیم و نگاه نظامی به اقتصاد کشور بود.

وی در خاتمه با تأکید بر شعار امسال در خصوص "جهش تولید" اظهار داشت: ایرانِ اسلامی نیازمند یک تلاش جهادی برای جهش اقتصادی و اقتدار است تا در مقابل فشارهای حداکثری استکبار و دشمنان بتواند با عزّت مسیر اسلامی خویش را طی کند و به تمدن اسلامی برسد و از جمله عواملی که می تواند سبب رونق و افزایش رفاه مردم شود عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب و موضوع جهش تولید است.

باقر4.jpeg