1399/11/21 :تاریخ انتشار

پیام تبریک دکتر علی باقرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی به مناسبت فرا رسیدن 22 بهمن و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران .

تبریک فجر.jpg

بسم الله الرّحمن الرّحیم

«والفجر» سوگند همیشه برپا و بر جای ازلی خداوند است که نوید بخش پگاه ظلمت شرق و غرب را از هم درید و ایران را نور باران کرد. این دهه، مطلع غزل زیبای پیروزی و قصیده بلیغ و رسای اسلام بود و چه زیبا مقام معظم رهبری فرمودند که:« دهه فجر ،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند بشمارمی رود».

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن 22 بهمن ، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به رهبر معظم انقلاب، جامعه دانشگاهی و ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، یاد و خاطره بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و همه فجر آفرینان و شهیدان همیشه جاوید انقلاب اسلامی را گرامی می داریم.

دکتر علی باقرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی