1399/11/21 :تاریخ انتشار

DSC_0147.JPG

دکتر علی باقرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی به مناسبت دهه مبارک فجر در جمع دانشگاهیان بسیجی به نقش بی بدیل "رهبری" در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: بررسی سیر تحولات انقلاب اسلامی از 12 تا 22 بهمن كه منجر به پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران شد نشان می‌دهد نقش کلیدی و خستگي ناپذير معمار كبير انقلاب اسلامی، حضرت امام خميني(ره) و همچنين حضور خلف صالح ايشان مقام معظم رهبري مدظله العالی در پیشبرد انقلاب اسلامی نقشی برجسته بوده و ویژگی‌های خاص الگوی رهبری ایشان موجب شد روند پیروزی انقلاب تسهیل و پیشبرد آن تسریع گردد.

وی با تأکید بر اینکه جوانان در هر جامعهاي سرمايه اصلي محسوب شده كه ميتوانند زمينههاي رشد و پيشرفت آن جامعه را در عرصههاي مختلف فراهم نمايند، بیان داشت: در كشور ما نيز نسل جوان، سهم بزرگي در پیروزی انقلاب اسلامی داشته و از گذشته تاکنون نیز شاهد حضور جوانان در عرصههاي مختلف در مسیرشكلگيري انقلاب و همچنین آینده آن هستيم.

دکتر علی باقرزاده در ادامه با اشاره به نقش جوانان در بيانيه ي "گام دوم انقلاب" از سوی رهبر معظم انقلاب خاطر نشان کرد: جوانان نسل امروز وظیفه مهمی در برداشتن گام بزرگ دوم انقلاب عظیم و پایدار دارند و محصول تلاش چهل ساله نسل گذشته که اکنون در کشور شاهد آن هستیم را باید گسترش دهند.

ایشان به بیانیه گام دوم انقلاب به نقش جوانان در آن بیانیه تاکید کرده و افزودند امروز کشور نیازمند حضور جوانان در جبهه های تولید، کار و سازندگی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی به اهمیت تشکیل دولت جوان انقلابی از نگاه مقام معظم رهبری پرداختند. وی ضمن بیان برخی از ویژگی های دولت جوان انقلابی بر جایگاه دانش و تحقیقات در تقویت بنیان دولت ها اشاره کرد.

دکتر باقرزاده در ادامه افزود: ما به جوانی احتیاج داریم که با نشاط، بردبار، کاردان باشد و در کنار این ویژگی ها دارای روحیه جهادی هم باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی سخنان خود را با تعبير مقام معظم رهبري خاتمه داد که درخصوص سردار عزيز اسلام حاج قاسم سليماني، فرمودند: "سردار سلیمانی خودشان جوان بودند، چون با نشاط بودند و اين با نشاط پاي كار بودن و به روز بودن در مقابل حيله هاي دشمن از مصاديق بارز جوان بودن است... جوان ما بايد مومن، انقلابي، كاردان، كاربلد و در ميدان و اميدوار و خوش بين به آينده انديشمند و محقق باشد."

DSC_0170.JPG

در ادامه این جلسه سید محمود صفری، فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی با تبریک ايام الله دهه فجر اظهار داشت: انشالله در اين ايام با بازخواني ريشه ها و آورده هاي شكل گيري انقلاب اسلامي و با منظومه ي فكري امامين انقلاب اسلامي بتوانيم مسير پيش روي انقلاب را با شتاب و جديت بيشتري طي كنيم.

وی در ادامه شناخت مقوله ي انقلاب اسلامی را به اساتید و دانشجویان توصيه کرد و افزود: يكي از خطرهاي بسيار بزرگي كه امروز انقلاب اسلامي با آن مواجه است، خطر تحريف انقلاب است، انقلاب اسلامي يك واقعه ي تاريخي نيست كه ما در كتابخانه ها و در لابلاي ديدگاه ها و تحليل هاي مورخين دنبال آن بگرديم،

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی انقلاب اسلامي را يك پديده زنده و پويا و پيش رونده عنوان کرد و افزود: پديده زنده به اين معنا ست كه انقلاب به صورت ذاتي بر روي خون شهداء و با اراده ي خداوند به دست مبارك امام راحل(ره) بنا شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: براي استقرار دولت جوان حزب الهي بايد ترجمان واحدي از مفاهیم جواني يا شور و نشاط جواني داشته باشيم که در تعبير مقام معظم رهبری از جواني، قاعده سن و سال جواني است و استثناء كسي است كه سن بيشتر دارد اما شور و نشاط جواني را دارد.

گفتنی است این مراسم که به مناسبت دهه مبارک فجر در جمع دانشگاهیان بسیجی و به همت بسیج دانشجویی،بسیج اساتید و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی خوی در محل آمفی تاتر دانشگاه برگزار شده بود با غباروبی مزار شهدا و نثار فاتحه به پایان رسید.

IMG_۲۰۲۱۰۲۰۸_۱۰۵۹۴۶.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۲۰۸_۱۱۱۶۰۳.jpg