1399/10/19 :تاریخ انتشار

دکتر نجف زاده در دانشگاه.jpeg

دکتر عادل نجف زاده نماینده مردم شریف شهرستانهای خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی که به مناسبت شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی در جمع اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خوی سخنرانی می کرد ضمن تسلیت ایام فاطمیه اظهار داشت: یک سال از شهادت پرافتخار "مرد میدان"، فرمانده پرآوازه سپاه قدس اسلام، گذشت و استکبار جهانی و دشمنان خبیث ملت‌های آزاده، به سرکردگی تروریسم دولتی شیطان بزرگ و صهیونیسم باردیگر چهره واقعی خود را با ریختن خون سردار عزیزمان عیان کردند؛ اما ندانستند که شجره طیبه عاشورای ۶۱ هجری با این خون‌ها بارورتر و تناورتر می‌شود.

وی از سردار سلیمانی به عنوان فرمانده ای که همواره خود را "سرباز" دانست و منیت و نخوت در وجود او جایی نداشت، یاد کرد و افزود: سردار سلیمانی فقط «مرد میدان» مبارزه و جهاد در عرصه‌های جنگ و نبرد نبود؛ بلکه ویژگی‌های اخلاقی و شخصیت برجسته ایشان در عمل به آموزه‌های قرآن کریم و مکتب اهل بیت (ع) حاج قاسم را بدل به عبد صالح خدا و اهل معرفت کرده بود.

نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستان های خوی و چایپاره با تاکید بر استفاده از پتانسیل دانشگاه ها برای مقابله با تحریم ها اظهار داشت: اگر با نگاه به درون، ظرفیت عظیم دانشگاه ها را در یابیم و توجه جدی به نشر مقوله تولید علم و دانش داشته باشیم به قطع یقین این شرایط تمام شدنی است.

وی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعنوان چراغ هدایت ملت بزرگ ایران اسلامی یاد کرد و افزود: باوجود اعمال ظالمانه ترین تحریم بر ملت ایران اسلامی با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با بهره مندی از توانمندی های درونی و اقتصاد دانش بنیان توانستیم در اکثر حوزه ها بویژه در حوزه های اقتصاد، نفت و کشاورزی به پیشرفت های قابل توجهی دست یابیم و این از برکت های نظام جمهوری اسلامی ایران است که توانستیم در شرایط سخت تحریم به خوبی مقاومت کنیم.

ریاست گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه  با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی خوی در شاهراه بین المللی قرارگرفته خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد خوی به دلیل همجواری با کشورهای ترکیه، آذربایجان و عراق و با بهره مندی از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های پیشرفته و همچنین فضای آموزشی و ظرفیت ها و زیر ساخت های قوی استعداد و پتانسیل بین المللی شدن را دارد.

وی افزوده شدن دیگر رشته های علوم پزشکی برای دانشگاه آزاد اسلامی خوی را از اولویت های این واحد دانشگاهی عنوان کرد و افزود: برای توسعه این دانشگاه و تمامی مراکز آموزش عالی شهرستان خوی از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد و این اتفاق با هم افزایی پتانسیل تمامی واحدهای دانشگاهی و آموزش عالی این شهرستان سریع تر میسر می شود.

نماینده خوی اقتصاد دانش بنیان را از جمله اولویت های مجلس یازدهم عنوان کرد و افزود: دانشگاه ریل گذار اصلی توسعه کشور است و در کنار استراتژی های ملی تلاش می کنیم بحث استفاده از ظرفیت های شهرستان خوی و چایپاره با رویکرد دانش بنیان را فراهم کنیم و مقدمات آن در شهرستان خوی با ایجاد پارک علم و فن آوری در بیست هکتار زمین اتفاق افتاده است.

DSC_9803.JPG

دکتر باقرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی نیز در ابتدای مراسم با گرامی داشت ایام فاطمیه و سردار دل ها، حاج قاسم سلیمانی را نمونه ای بی نظیر در اخلاص و توکل بر خدا در انجام کارها دانست و افزود: کسانی که خود را برای خدا خالص می کنند، خداوند به آن ها بصیرت اعطا می کند و بصیرت شرط گمراه نشدن در این دنیای پیچیده و غامض است.

دکتر باقرزاده در ادامه به اهمیت دانش در تقویت چرخ های تولید در کشور تاکید کرد و افزود: کارکردهای یک سامانه دانشگاهی تحقیق و توسعه محور سرمایه انسانی است که ثروتی بی بدلیل است.

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی خوی با اشاره به مدل های جدید توسعه و رشد در کشورهای مختلف جهان، سه مساله محوری انسان، سازمان و تحقیقات را از عوامل توسعه پایدار در جهان آینده نام برد.

این استاد اقتصاد در پایان با اشاره به مشکلات مالی و اقتصادی به وجود آمده در سازمان ها، علاج آن را در توجه ویژه به فعالیت های فن‌آورانه و اقتصاد دیجیتال دانست.

WhatsApp Image 2021-01-08 at 18.02.43 (3).jpeg

DSC_9798.JPGDSC_9807.JPG