1399/10/11 :تاریخ انتشار

دکتر عبدالرضا حاتم لو دانشیار گروه کامپیوتر واحد خوی در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفت.

WhatsApp Image 2020-12-30 at 22.06.49.jpeg

WhatsApp Image 2020-12-30 at 22.06.51.jpeg

برای اولین بار یک عضو هیات علمی واحد خوی در فهرست دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت

دکتر عبدالرضا حاتم لو دانشیار گروه کامپیوتر واحد خوی در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفت. فهرست اسامی دانشمندان دو درصد برتر توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات داده‌های پایگاه اسکوپوس ارائه شده است و در تاریخ ۱۶ اکتبر ۲۰۲۰ در مجله Plos Biology منتشر شده است. ارزیابی و انتخاب این محققان براساس شاخص کامپوزیت C و معیارهای شش گانه Total citation، H-index، Coauthorship-adjusted H-index، Total citation to single authored papers،Total citation to single+first authored papers و Total citation to single+first+last authored papers بوده است.

درخشش نام این استاد فرهیخته در فهرست دانشمندان دو درصد برتر دنیا را خدمت ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی تبریک گفته و از خداوند متعال توفیقات روزافزون ایشان را خواستاریم.

" این افتخار بزرگ را به جنابعالی و جامعه دانشگاهی تبریک

می گوییم  "